FILM: Korte filmportretten “Een klein gebaar”

FilmTerugkijken

Informatie

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

FILM: Korte filmportretten “Een klein gebaar”

Online

Doorlopend
4 maart 2021

000000

Editie Laak

https://www.laaktheaterthuis.nl/

Organizer's other events

FILM: Korte filmportretten “Een klein gebaar”

Online

Doorlopend
4 maart 2021

PRINT

Iedere vrouw kan voor iemand het verschil maken. Groot of klein, jouw inzet kan het leven van iemand anders kleur geven, veranderen. Het hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Veel vrouwen maken juist het verschil dicht bij huis, in de wijk, in de stad. Laak heeft ongelofelijk veel vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten om het leven in laak een beetje mooier te maken. Dit is een kleine greep uit een onvermoeibare groep mensen. Hoe vrouwen met een klein gebaar grote impact hebben in het leven van een ander wordt getoond in de drie korte filmportretten met Marike ten Have, Margreet de Jong en Nahla Alsamarai. 

 

De portretten zijn te bekijken op de website van Laaktheater Thuis:

Marike en Jose

Margreet de Jonge

Nahla Alsamarai

 

Dit is een onderdeel van de Laak-editie in het teken van Internationale Vrouwendag 2021.  Op 4 en 5 maart organiseren verschillende Laakse vrouwen en organisaties uit Laak online activiteiten voor vrouwen uit de wijk. Zoek op ‘organisatie’ en Laaktheater en vind het volledige aanbod.

 

EDITIE LAAK IS MEDE GEORGANISEERD DOOR:

Anita Poolman ProductiesDansschool BeweigiHaagse HogeschoolIn De Praktijk SpoorwijkLaaktheaterMooiWelzijnSamen voor LaakStichting Multivooruit en Taalproject Jeroenschool.