PODCAST: Power Stage

PodcastTerugkijken

Informatie

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

PODCAST: Power Stage

Georganiseerd door Podium NOORD

Doorlopend
6 maart 2021

000000

Podium NOORD

https://podiumnoord.nl

Organizer's other events

PODCAST: Power Stage

Georganiseerd door Podium NOORD

Doorlopend
6 maart 2021

PRINT

In het kader van de Haagse Vrouwendagen presenteert Podium NOORD: de eerste editie van Power stage. Power stage is hét culturele podium voor creatieve vrouwen uit Haagse Hout. Deze eerste editie tijdens de Haagse vrouwendagen is het startschot van de reeks die nog komen dit jaar. Vrouwen uit Haagse Hout vertellen over hun passie, inspiratie en hoe ze hun talenten inzetten voor een betere leefomgeving. Onderwerpen die tijdens de eerste editie aan bod zullen komen zijn o.a. schrijven, de kracht van taal en de powervrouwen van toen en nu. Daarmee wil Podium NOORD vrouwen, die zich normaal gesproken in verschillende werelden bewegen, met elkaar in contact brengen en hun onderlinge verbondenheid versterken.

 


PROGRAMMA

 

Nicole Mekel, Natuurlijk Nicole
Nicole organiseert wandelingen met uiteenlopende thema’s in het stadsdeel Haagse Hout zoals rondom het Vergissingsbombardement, Van Gogh, beelden van Mariahoeve, architectuur van Marlot en de krachtige vrouwen uit het stadsdeel. Tijdens de podcast vertelt ze over de geschiedenis van de vrouwen van toen en wat hun rol is geweest in Haagse Hout. 

 

Nienke Berends, kinderboekenschrijfster
Nienke heeft 4 kinderboeken uitgegeven, waaronder 3 boeken voor kinderen van 9+ en 1 dichtbundel voor pubers. Tijdens de podcast gaan we in gesprek over feminisme en over Nienkes nieuwste boek, welke nog niet is gepubliceerd. Het boek is geschreven voor kinderen van 12 jaar en ouder en vertelt het verhaal van de eerste Nederlandse vrouwelijke Minister-President die met haar vrouw en dochter in het Catshuis komt wonen. Actualiteit en geschiedenis worden hierin verweven tot een hedendaags avontuur. 


Noor, dichter
Het gedicht, Ik vergeef het je, van schrijfster Noor wordt voorgelezen door Djadi Loose. 

WINACTIE
Ken jij een creatieve powervrouw uit Haagse Hout die een podium verdient bij Podium NOORD? Geef haar op via www.podiumnoord.nl/powerstage. Laat ons weten waarom zij een podium verdient. Alle leeftijden zijn welkom! Je maakt kans op een mooi boek van Noor, een begeleide wandeling met Nicole Mekel of een kinderboek van Nienke Berends. Je maakt extra kans als je Podium NOORD liked op de Facebook pagina en via Instagram. De winnaars worden bekend gemaakt op 5 april via de podiumnoord.nl en onze social media.