VOORSTELLING: Cat Smits Zeil

TerugkijkenTheater

Informatie

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

VOORSTELLING: Cat Smits Zeil

Online (live)

20:00 tot 23:59
6 maart 2021

000000

Muzee Scheveningen

https://www.muzeescheveningen.nl

Organizer's other events

VOORSTELLING: Cat Smits Zeil

Online (live)

20:00 tot 23:59
6 maart 2021

PRINT

Na de videostream over Scheveningse vrouwen is de poppentheatervoorstelling Zeil van Cat Smits te bekijken.

 

Een jonge vrouw zeilt weg. Weg van haar overvolle leven, van regels, routines, politiek en zorgen. Met de boot als haar enige bezit vertrekt ze naar een weidse blauwe wereld vol schoonheid. Hier staat ze er alleen voor, met en tegen de elementen. De zee blijkt een machtige godin met onverwachte trekjes. Zal deze schipper ooit nog terugkomen? Zeil gaat over de ontsnapping aan jezelf en over de confrontatie met je sterfelijkheid, spijt en dromen wanneer die vlucht eenmaal in gang is gezet.

 

Zeil is een solo voorstelling gemaakt door Cat Smits als co productie van PLAY Productions en Duda Paiva Company.

 

Wanneer je onderstaande link opent en kortingscode ZeilMuzee gebruikt kan je 48 uur lang de voorstelling Zeil gratis bekijken. Volg de link!

 

 

VOORAFGAAND PROGRAMMA

Patsy Kroonenberg presenteert op zaterdag 6 maart van 19:30 tot en met 20:30 uur de Scheveningse vrouw van toen en nu via een videostream. Historicus Henk den Heijer vertelt hét historisch verhaal over de krachtige, zelfstandige Scheveningse vrouw van vroeger, waarbij de nieuwe generatie Scheveningse vrouwen dit verhaal vertalen naar hun werk. Verwacht een cultureel programma met jong en gevestigd talent zoals dansers Renee Elles en Sophie Waller van Jong Korzo en dichter/illustrator Tara Mae Beije. De dansers worden aangekleed door kostuumontwerper Jorrien Schoneveld. Ook poppentheater maker Cat Smits schuift aan en deelt haar inspiratie van de voorstelling Zeil. Lucy Zuiderwerk, programmeur van Hummingbird Music introduceert singer-songwriter Robin Dirksen o.a. bekend van Ava Nova. Robin geeft samen met haar gitarist een muzikaal optreden van haar eigen werk.

 

 

De videostream is gratis te volgen via muzee.nl/videostream