WORKSHOP: Gezondheid & Crea

Workshop

Informatie

  • Georganiseerd door Polka
  • 7 maart 2021
  • 18:00 tot 21:30

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

WORKSHOP: Gezondheid & Crea

Georganiseerd door Polka

18:00 tot 21:30
7 maart 2021

000000

Polka

Organizer's other events

WORKSHOP: Gezondheid & Crea

Georganiseerd door Polka

18:00 tot 21:30
7 maart 2021

PRINT

De workshops zijn te volgen via de Facebookpagina van Polka.

 

18:30 Fermentatie in de keuken – zuurdesem en zuur eten

We nodigen je uit voor een gesprek met Iza Franssen, waarin zij laat zien hoe je zure bietjes en zuurdesem kan maken.Wat is gist en waarom, ondanks het feit dat je probeert om een goed zuurdeeg te maken, het niet altijd lukt.

 

Het webinar is in het Pools en zal vertaald worden in het Nederlands.

 

19:30 Cosmetica uit je eigen keuken

Magdalena Mazurkiewicz-Oruba, eigenares van Soap for Pleasure, zal bewijzen dat er niet veel geld voor nodig is om voor je huid te zorgen. Magdalena zal de volgende vraag beantwoorden: Hoe maak je body scrub van goede kwaliteit van de producten die je al in huis hebt?

 

20:30 Weven

Je bent uitgenodigd voor een ontmoeting met kunstenares Karolina Nowaczyk, eigenares van Colors of Nature, die – zoals ze zelf zegt – garen omtovert tot kleurrijke afbeeldingen. Zij laat je kennismaken met één van de oudste technieken en zal vertellen wat de schering en inslag zijn en hoe je het avontuur met weven kan beginnen.

 

Het webinar is in het Engels.

 

21:30 Ontdek Yoga! 

Yoga hoeft niet moeilijk en veeleisend te zijn. Agnieszka Bińka laat zien welke oefeningen door iedereen uitgevoerd kunnen worden.Kundalini Yoga is een mystieke vorm van yoga die door iedereen beoefend kan worden, ongeacht leeftijd of fysieke fitheid. Het zijn simpele ademhalingsoefeningen, lichaamshoudingen, hand patronen, gezang en volledige ontspanning en meditatie. Hierdoor ervaar je fysiek, mentaal en spiritueel evenwicht. Je voelt je innerlijke kracht, krijgt energie, activeert je eigen spirituele potentieel en krijgt innerlijke rust. Zorg voor comfortabele kleding, een yogamat en water.

 

Het webinar is in het Pools.

 

Het gehele programma wordt opgeluisterd door videoclips, covers welke door Monika Miedzianowska zijn uitgevoerd. Monika – stem trainster en eigenaresse van muziekschool MKA music Rotterdam PL, afgestudeerd aan de Academie voor Muziek in Gdańsk, deelneemster van muziekwedstrijd The Voice of Poland.