Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Comedy lounge, Female EditionInformatie
Theater
Laaktheater, Ferrandweg 4-T, 2523 XT Den Haag
Theatervoorstelling
6 maart 2024
20:00 uur
Laaktheater


Dit is een speciale avond voor onze gastprogrammeur Raoel! Vanavond is hij de gehele avond omringd door vrouwen, in het publiek, achter de kassa, misschien zelfs achter de bar maar vooral op het podium!

Raoel heeft een line-up gemaakt van alleen maar vrouwelijke comedians..we lichten een tipje van de sluier op want Lucinda Sedoc is er sowieso bij maar de rest is nog even een verrassing.

Vrouwendagen in Laak
Vrouwen uit Laak in hun kracht zetten, (duurzaam) verbinden en verwennen. Dat is wat wij doen in de dagen rondom Internationale Vrouwendag. Al gedurende een aantal jaren programmeren een aantal bewoners & organisaties uit Laak samen Internationale Vrouwendag.

Ook dit jaar is het weer een hele week en wordt de week afgetrapt op maandag 4 maart in het Vrouwenbuurtlab en sluiten we in Laaktheater op vrijdag 8 maart af met de Ladiesnight, een avond vol muziek, dans en lekker eten.

Een week lang feestelijke en inhoudelijke activiteiten op verschillende locaties. Met als thema: Eén wereld, duizend vrouwen. Dit thema gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland en vanuit verschillende culturen. Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren maar kunnen wij ook van elkaar leren.

Aanmelden 
Aanmelden kan tot 6 maart 2024 via de site https://www.laaktheater.nl/vrouwendagen-laak-comedy-lounge-female-edition