Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

De wegen naar emancipatie van Haagse vrouwen met een migratieachtergrond

Informatie
Muziek Workshop
Wijkcentrum Panamaplein 34, 2548 HJ Den Haag
Twee workshops met muziek
9 maart 2024
15:00 - 21:00


De Koerdische Arbeiders en Cultuur Vereniging (KOC-KAK) afdeling Den Haag hecht veel waarde aan de emancipatie van Haagse vrouwen. Haagse vrouwen met een migratieachtergrond zijn superdivers en streven allemaal naar vrijheid, emancipatie en meedoen op eigen tempo en naar vermogen in de Haagse samenleving. De weg naar emancipatie wordt op verschillende manieren gelopen. Een dialoog over de wegen naar emancipatie vanuit verschillende invalshoek is daarom heel erg belangrijk.

Daarom laten wij verschillende rolmodellen uit de Haagse samenleving aan het woord, ondersteund door verhalen vanuit diverse perspectieven. Voorafgaande aan de dialoog zijn er twee korte inleidingen om de aanwezigen te stimuleren om hun verhaal te doen en hun ervaringen te delen. Dit wordt afgewisseld met storytelling, muziek en ontspanning. 

Het programma is divers en aantrekkelijk. Het biedt gelegenheid voor dialoog en kennisdeling via twee workshops. Daarnaast worden successen op het gebied van emancipatie gevierd, inspiraties gedeeld, en er is natuurlijk ruimte voor netwerken en gezellig samenzijn met creatieve optredens, vergezeld van lekkernijen en drankjes.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 5 maart 2024 via kockakdenhaag@gmail.com