Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Kartiniprijs 2023Informatie
Podium B, Centrale Bibliotheek (Spui 68, Den Haag)
Online en offline
11 maart 2023
20.00 uur


Op zaterdag 11 maart weten we wie de winnaar is en wordt de prijs door wethouder Mariëlle Vavier uitgereikt. De jury heeft uit de inzendingen voor de Kartiniprijs 2023 drie kandidaten geselecteerd: Laxmie Jawalapershad, Buurtkamer Vrederustlaan en Samantha Baumgard-Biekman.

Over de Kartiniprijs
In de stad Den Haag telt iedereen mee. Vrouwen net zo goed als mannen. Alleen blijft een gelijkwaardige positie en participatie van vrouwen ten opzichte van mannen in de praktijk wel eens achter bij dat streven.

De gemeente Den Haag wil alles wat eraan bijdraagt om dit te verbeteren stimuleren, er bekendheid aan geven en als good practices onder de aandacht brengen van een breed publiek. Daarom werd in 2007 de Kartiniprijs ingesteld, een gemeentelijke emancipatieprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. De feestelijke uitreiking vormt ieder jaar een programmaonderdeel van de Haagse viering van Internationale Vrouwendag.

Kijk live mee naar de uitreiking
Op zaterdag 11 maart wordt de Kartiniprijs uitgereikt, deze uitreiking is te bezoeken en live te bekijken via de website van de Haagse Vrouwendagen
 
De Kartiniprijs 2023 is vanaf 20.00 uur te zien via de livestream. De video starten? Klik hieronder op 'play'.
 Aanmeldformulier