Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Ladiesnight 16+

Informatie
Muziek Spoken Word Theater
Laaktheater, Ferrandweg 4-T, 2523 XT Den Haag
Theater, spoken word en muziek
8 maart 2024
19:30 uur
Laaktheater


Het grote feest ter afsluiting van de Vrouwendagen in Laak geprogrammeerd door onze eigen gastprogrammeur Corinne van der Walt. Het is een gezellig en lekker vol programma; We hebben een spetterend muziekoptreden van roos en haar band Route 16; er is een optreden van Unchaindeni en we gaan lekker los op de tunes van dj Miss Angel!

De host van de avond is spoken word artiest Jessica Riedewald. Gedurende de avond wordt je verwend met lekkere wereldhapjes en -drankjes en kun je een festivaltattoo laten zetten in de foyer.

Vrouwendagen in Laak
Vrouwen uit Laak in hun kracht zetten, (duurzaam) verbinden en verwennen. Dat is wat wij doen in de dagen rondom Internationale Vrouwendag. Al gedurende een aantal jaren programmeren een aantal bewoners & organisaties uit Laak samen Internationale Vrouwendag.

Ook dit jaar is het weer een hele week en wordt de week afgetrapt op maandag 4 maart in het Vrouwenbuurtlab en sluiten we in Laaktheater op vrijdag 8 maart af met de Ladiesnight, een avond vol muziek, dans en lekker eten.

Een week lang feestelijke en inhoudelijke activiteiten op verschillende locaties. Met als thema: Eén wereld, duizend vrouwen. Dit thema gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland en vanuit verschillende culturen. Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren maar kunnen wij ook van elkaar leren.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 8 maart 2024 via de site: https://www.laaktheater.nl/vrouwendagen-laak-ladiesnight-16 (Ladies only).