Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

SPOKEN WORD: Francheska BalootjeInformatie
Spoken Word Terugkijken
Georganiseerd door Editie Laak
Online
5 maart 2021
Doorlopend
Laak Theater


Frandjescka Balootje (1985) schrijft, presenteert en acteert. Op venues zoals @GUAPNight, Bevrijdingsfestival ’19, Parkpop ‘19 en het Ook van Jou Festivals van Theater & Filmhuis Dakota, voorziet zij het publiek van entertainment. Sinds 2018 is zij werkzaam in Theater Dakota als Educatief medewerker en als DJ Funky Fran; De funkiest DJ voor jong en oud! Frandjescka timmert op verschillende wijzen aan de creatieve weg en ziet zichzelf als een van de ambassadrices van Kunst en Cultuur in Den Haag. Zij hoopt zo een stem te kunnen zijn voor vrouwen van kleur, die in de sector hard nodig zijn en veel kunnen betekenen voor de volgende generaties. Daarnaast is Frandjescka elke week te horen bij Den Haag FM in het programma Young Agga; De stem voor Urban Den Haag. Samen met drie vriendinnen heeft zij de podcast @MyGirlfriends.ThePodcast waar zij praten over alles wat zich in het hedendaagse popcultuur afspeelt en menig (vrouwelijk) millennial bezighoudt.

Als motto geeft zij graag mee: ‘In een wereld waar iedereen hetzelfde wil zijn, ligt de kracht van succes in het 100% je authentieke zelf te zijn. Geloof me, dat brengt je verder dan je denkt!’

 

Dit onderdeel is te bekijken via de website van Laaktheater Thuis.

Dit is een onderdeel van de Laak-editie in het teken van Internationale Vrouwendag 2021.  Op 4 en 5 maart organiseren verschillende Laakse vrouwen en organisaties uit Laak online activiteiten voor vrouwen uit de wijk. Zoek op ‘organisatie’ en Laaktheater en vind het volledige aanbod.

EDITIE LAAK IS MEDE GEORGANISEERD DOOR:

Anita Poolman ProductiesDansschool BeweigiHaagse HogeschoolIn De Praktijk SpoorwijkLaaktheaterMooiWelzijnSamen voor LaakStichting Multivooruit en Taalproject Jeroenschool.