Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

The Happening - Female Edition

Informatie
Muziek Spoken Word Theater
Laaktheater, Ferrandweg 4-T, 2523 XT Den Haag
Theater, spoken word en muziek
7 maart 2024
20:30 uur
Laaktheater


Buro Beat en Laaktheater presenteren: The Happening! Een avond waarop het theater wordt omgetoverd tot een plek waar alles mag. Kom langs en laat je verrassen door een nieuwe generatie makers die jou dingen laten zien waar jouw hart harder van gaat kloppen. Op 7 maart vieren we een extra speciale editie, ter ere van Internationale Vrouwendag vind je op het programma enkel vrouwen met een goed en belangrijk verhaal dat gehoord moet worden.

In elke hoek van het gebouw is iets te vinden. Theatermaker en kleinkunstenaar Sophie Willemijntje speelt een liefdesverhaal, maar dan net even anders. Want hoe is het om te daten als je brein net een beetje anders werkt? Ze neemt je mee op een muzikale, intergalactische reis door het universum van liefde en seks. In de voorstelling Abortusverhalen van Mystha Mandersloot geven drie vrouwen vorm aan hun persoonlijke ervaring met abortus. De voorstelling werd met 4 sterren bekroond door onder andere Volkskrant. Ook nu sluiten we de avond dansend af, op de dansbare depressie met glitters van Cloud Cukkoo, die in 2023 het hele land door reisde met Popronde. Vanavond vindt ze haar plek in het Laaktheater.

Vrouwendagen in Laak
Vrouwen uit Laak in hun kracht zetten, (duurzaam) verbinden en verwennen. Dat is wat wij doen in de dagen rondom Internationale Vrouwendag. Al gedurende een aantal jaren programmeren een aantal bewoners & organisaties uit Laak samen Internationale Vrouwendag.

Ook dit jaar is het weer een hele week en wordt de week afgetrapt op maandag 4 maart in het Vrouwenbuurtlab en sluiten we in Laaktheater op vrijdag 8 maart af met de Ladiesnight, een avond vol muziek, dans en lekker eten.

Een week lang feestelijke en inhoudelijke activiteiten op verschillende locaties. Met als thema: Eén wereld, duizend vrouwen. Dit thema gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland en vanuit verschillende culturen. Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren maar kunnen wij ook van elkaar leren. 

Aanmelden
Aanmelden kan tot 7 maart 2024 via de site: https://www.laaktheater.nl/vrouwendagen-laak-nouveau-fuck-door-cat-smits-company