Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Theatervoorstelling: Nouveau Fuck door Cat Smits CompanyInformatie
Theater
Laaktheater, Ferrandweg 4-T, 2523 XT Den Haag
Theatervoorstelling
5 maart 2024
20:00 uur
Laaktheater


Nouveau Fuck is een feestelijke, lichtvoetige, speelse en eigenwijze voorstelling over ongegeneerd jezelf zijn, gebaseerd op het gelijknamige feministische manifest van Stella Bergsma.

Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? Wanneer gaan ze eens schuren, bijten, pijn doen? Wanneer worden ze echt onvermijdelijk

De voorstelling Nouveau Fuck geeft het antwoord: wanneer ze zichzelf zijn, wanneer ze radicaal vrij zijn, onbeschaamd en onbescheiden. Dat betekent ook geil, vies, woedend en slecht.

Cat Smits en Meike van den Akker heten het publiek welkom in een wereld waar plaats is voor iedereen die niet de norm is, en niemand is de norm.

Vrouwendagen in Laak
Vrouwen uit Laak in hun kracht zetten, (duurzaam) verbinden en verwennen. Dat is wat wij doen in de dagen rondom Internationale Vrouwendag. Al gedurende een aantal jaren programmeren een aantal bewoners & organisaties uit Laak samen Internationale Vrouwendag.

Ook dit jaar is het weer een hele week en wordt de week afgetrapt op maandag 4 maart in het Vrouwenbuurtlab en sluiten we in Laaktheater op vrijdag 8 maart af met de Ladiesnight, een avond vol muziek, dans en lekker eten.

Een week lang feestelijke en inhoudelijke activiteiten op verschillende locaties. Met als thema: Eén wereld, duizend vrouwen. Dit thema gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland en vanuit verschillende culturen. Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren maar kunnen wij ook van elkaar leren.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 5 maart via de site: https://www.laaktheater.nl/vrouwendagen-laak-nouveau-fuck-door-cat-smits-company