Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Wat betekent inclusie voor vrouwen van kleurInformatie
Concordia CC, Hogezand 47 2512 EM Den Haag
Live podcast talkshow
5 maart 2022
19.00 – 22.00 uur
Stichting Powered by DeeDee


Inclusie is een hot item waar iedereen iets mee wilt en opneemt in hun beleid. Maar wat betekent dit daadwerkelijk voor vrouwen van kleur en welke invloed heeft het op hun deelname aan de maatschappij. Dit vraagstuk staat centraal tijdens de live podcast show.

 

Dit gesprek zal geleid worden door Deborah Cameron en Mariam El Maslouhi. Ebissé Wakjira-Rouw,  redacteur, podcaster en beleidsadviseur,  en Rachida Bouhkizou, sociaal cultureel ondernemer, zullen aanschuiven en hun visie op dit onderwerp delen. Daarnaast zal Susan Malaika Bailey een akoestische performance verrichten.

 

De setting voor deze talkshow is een avondje uit waar de hersenen geprikkeld worden. De gasten worden ontvangen met een gouden loper en DeeDee’s Angels die heb hartelijk welkom heten met een welkomstdrankje. Hierna neemt men plaats in de zaal die is ingericht als een woonkamer setting zodat de afstand tussen de sprekers en gasten intiem is. Er is een foto hoekje, waar de gasten na de talkshow foto’s van zichzelf kunnen maken met leuke props. Gasten kunnen tijdens voor deze avond genieten van een speciale cocktail die ook alcoholvrij beschikbaar is, van een lekker hapje en genieten een speciaal voor deze avond samengestelde soundtrack.

 

kaartje kopen via https://shop.simpleticket.eu/?eventid=Mwn9lVA0