Haagsevrouwendagen.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

WORKSHOP: Ten volle mens door Anita Poolman

Informatie
Terugkijken Theater Workshop
Georganiseerd door Editie Laak
Online
4 maart 2021
tot vrijdag 5 maart 2021
Laak Theater


Ten volle mens is onderdeel van de gelijknamige workshop die bestaat uit deze film en interactieve bijeenkomsten.In het kader van Internationale Vrouwendag 2021 wordt de workshop gegeven in het stadsdeel Laak, Den Haag in de wijkcentra De Wissel, Trefpunt Vliethage, Trefpunt Laakhage en in de Haagse Sport Centrale. We hopen, dat je met belangstelling gekeken hebben naar de film. De workshops vinden op een later tijdstip plaats, zodra de coronamaatregelen dit toelaten, maar je kunt nu alvast je reactie op de film sturen naar: info@anitapoolman.com
Alles kan; een paar woorden of een korte tekst!

  • een herinnering of een ervaring
  • een  mening of een idee

Anita Poolman verzamelt de reacties die onderwerp zullen zijn van de workshops.

De dromen en ideeën van Kartini blijven actueel. Ze doorbrak rolpatronen en schreef over onderwerpen die ons allemaal nog altijd aangaan: discriminatie, gelijkwaardigheid, zelfstandigheid, huiselijk geweld en nog veel meer. Misschien zien we je tijdens een van de workshops in Laak.

Kartini: “We moeten iedereen verbazen en een voorbeeld zijn dat aanspreekt en tot navolging dwingt …”

Je kan de film online bij Laaktheater Thuis bekijken.

Dit is een onderdeel van de Laak-editie in het teken van Internationale Vrouwendag 2021.  Op 4 en 5 maart organiseren verschillende Laakse vrouwen en organisaties uit Laak online activiteiten voor vrouwen uit de wijk. Zoek op ‘organisatie’ en Laaktheater en vind het volledige aanbod.